Уроци по турски език

НОВО! Уроци по турски език от Bell Education
Ученето на нов език не се ограничава само с придобиване на способностите и знанията необходими за комуникация. Това е процес, при който неизменно се сблъскваш с една чужда и нова за теб култура. Един нов свят от думи, обичаи, музика, история, характер на нацията и много интересни факти.

Турският език се приема като екзотичен, но също така и близък до нас. Не само заради историята и географската приближеност на страните ни, но и поради още няколко факта:

– Все повече българи избират да прекарат ваканцията си в някой от екзотичните турски курорти – добро обслужване, конкурентни цени, красиви плажове, примамливи атракциони…а колко хубаво би било ако можехте да разбирате всичко, което казват или да спазарите желана стока

– голям е и броят на турските граждани, които прекосяват нашата граница – някои от тях посещават роднини и приятели, други идват на почивка, а третите, които всъщност са много на брой са избралите да завършат висшето си образование в нашите университети

– с времето се стопяват и границите в бизнеса. От много време бизнес партьорствата между България и Турция не са частни случаи.

А Вие мислите ли че познанията по турски могат да Ви бъдат от полза?

Ако отговорът е „ДА“ не се колебайте да се свържете с нас! Ако имате въпроси – задайте ги!

 

Обучението се води по системата

yeni hitit

Тя е създадена от университета в Анкара съвместно с Центъра за чуждоезиково обучение T?MER. В България системата се използва от 2009 година и е с вече доказана ефективност.

Писане, четене, граматика, умение да се води разговор – Yeni Hitit  е чудесна модулна система, която позволява на курсистите да усвояват с лекота всички, необходими им знания.

 

Курс по турски език I ниво – Yeni Hitit 1/А1 по Европейската езикова рамка/ – 60 учебни часа

В това ниво курсистите успяват да се запознаят с основите на езика.

След приключване на курса от 80 учебни часа курсисте трябва да могат да разбират най-често употребявани думи и изрази от области, свързани с всекидневието (напр. основна информация за тях и тяхното семейство, пазаруване, работа, непосредственото им обкръжение). Трябва да схващат същественото от кратки и ясни послания и съобщения.Трябва да могат да четат кратки, елементарни текстове. Да откриват конкретна, предвидима информация в обяви, реклами, проспекти, менюта, разписания и други. Да разбират кратки лични писма.

 

Курс по турски език II ниво – Yeni Hitit 1/А2 по Европейската езикова рамка/ – 80 учебни часа

След приключване на курса от 80 учебни часа курсисте трябва да могат да общуват във всекидневни рутинни ситуации, изискващи обикновен, пряк обмен на информация по познати теми и дейности. Да могат да водят кратък разговор, въпреки че обикновено не разбират достатъчно, за да могат да го поддържат.

Трябва да могат да опишат накратко с определен набор от изрази и изречения семейството си и околните, дома си и условията на живот, образованието, настоящата или предишната си професионална дейност.

Трябва да могат да напишат кратки бележки и съобщения. Да могат да водят обикновена лична кореспонденция, например писмено да изразя благодарност.

 

Курс по турски език III ниво – Yeni Hitit 2 /B1 по Европейската езикова рамка/ – 60 учебни часа

След приключване на курса от 80 учебни часа курсисте трябва да могат да разбират същественото, когато се използва ясен стандартен език по познати теми като работа, учение, свободно време и т.н.

Трябва да могат да схванат основната информация от радио и телевизионни предавания на актуални теми или при въпроси от личен и професионален характер, когато се говори сравнително бавно и ясно.

Трябва да могат да разбират текстове, съдържащи предимно често употребявана всекидневна и професионална лексика. Да могат да разбират описания на събития, чувства и желания в лична кореспонденция.

Трябва да могат да се справят с повечето ситуации, възникнали при пътуване в Турция.

Трябва да могат да участват без предварителна подготовка в разговори на позната тематика от личен характер или свързани с ежедневието (напр. семейство, хоби, работа, пътуване, актуални събития).

Трябва да могат да описват преживявания и събития, техните планове, надежди и цели с прости свързани изречения.

Индивидуални уроци

Обща езикова подготовка1 уч.ч.30 уч.ч.60 уч.ч.
нива А1, А28 лв.216 лв. 408 лв.
нивo В110 лв.270 лв.510 лв.
ниво В212лв.324лв.612лв.
ниво С114лв.378лв.714лв.
Специализирана езикова подготовка за:
Международни сертификати15 лв.405 лв.
Интервю за работа10 лв.270 лв.
Работа /в кол център, хотелиерство и ресторантьорство/10 лв.270 лв.

Учебните материали под формата на ксерокопие. Учебник и учебна тетрадка, подвързани с корици и спирала. Цена: 7,20лв.

  •  Записванията стават на място в офиса ни чрез капаро или авансово плащане на сумата на курса.