Втора безплатна лекция по нумерология

ноември 16, 2014 at 12:31

нимерология2-30Записвания на място в офиса ни (гр.Варна ул. Княз Александър Батенберг 8 /над подлез Шипка/) или на един от посочените телефони: 0885252061, 0879223224,052605703
––––––––––––
Нумерологията е древна наука, която ни дава изключителната възможност да моделираме сами живота си, и да го направим по-лек и интересен. Всичко във вселената е информация и математика и много от гениите на нашия свят са я прилагалаи в личния си живот, но и в развитието на своята работа.
Хороскопът ни дава изключителната възможност да разберем периодите, които са ни заложени през нашия живот, и да се възползваме от приятните и силни моменти, а също така и да избегнем негативни ситуации и критични моменти.
Много често човек се чувства като на къстопът и не знае какво решение да вземе, а нумерологията точно в такъв момент може да окаже значителна помощ.
Човекът на 21 век е късметлия, защото тази наука е достъпна за всеки, а за един хороскоп са нужни само имената и дата на раждане.
Нумерологията ни е в помощ не само в личния живот, а и в бизнеса, в професионалното ни развитие, а също така ни дава информация за съвместимост с нащите бизнес партньори.
Личния хороскоп включва:
1-чертите от характера, които са ни заложени
2-мисите по които трябва да работим
3-кърмичните забрани (ако има такива)
4-предизвикателствата с които трябва да се справим през живота си
5-съдбовните периоди
6-пълен хороскоп за една година напред по месеци
7-и общо описание на следващите няколко години