За нас

Защо да избера учебен център Bell Education?

Учебен център Bell Education се отличава от другите езикови школи с персонално внимание към всеки един курсист. Сформирането на малки групи (до 7 души) е основен принцип в нашата работа.

Разчупвайки стереотипа на сивото, скучно и монотонно предаване на учебния материал, уроците при нас преминават в приятелска атмосфера, диалог и участието на всеки един, защото знаем, че ученето може да бъде и забавно.

Моделирайки всяка една Ваша идея заедно изграждаме пътя, който ще извървите докато не достигнете крайната си цел.

Една българска поговорка гласи «За да получиш, трябва да дадеш» – ние ви даваме нашите знания и подкрепа, а от вас очакваме амбиция и желание.

Благодарение на висококвалифицирани преподаватели и работа със съвременни и доказани учебни системи ще развием и задържим трайни писмени и комуникативни езикови умения.

И последно, но не на последно място в Bell Education ще ви посрещнем с усмивка и ще ви помогнем в избора на подходяща група за Вас!

Екипът на Bell Education ви подава приятелски протегната ръка.

Да получиш знания е най-голямата награда – просто трябва да я вземете.

Не се колебайте!

Заповядайте при нас!

 

Овладяването на чужд език не само разкрива нови хоризонти за професионално развитие, но е и доказано средство за тренировка на мозъка. Фактите говорят, че колкото повече езици изучаваме, толкова по-лесно става усвояването на следващите езици. Според лингвистите владеенето на повече от един език подобрява уменията за аргументиране и е предпоставка за по-добри академични постижения. Научни изследвания сред деца разкриват, че тези, които говорят два езика, са по-добри при разрешаването на проблеми, съдържащи подвеждаща информация.