Защо bell?

Пресияна Маринова
Стажант „Специалист маркетинг“

Bell Education, Bell family, Bell Ми е на душата

Последните 4-ри несъмнено динамични месеца прекарах като стажант в Учебен център Bell Education. Трябваше да се занимавам с постове в социалните мрежи, проучвания, изследвания, тестове, игри, пожелания за рождени  дни,  сърчица, мартенички и какво ли още не. Докато изпълнявах задачите си зад кулисите на Bell, станах случаен свидетел на динамиката на това малко, страхотно семейство, което се помещава над подлеза на Шипка.

Затова сега на самия финал на краткия ми престой в семейството на Bell Education, докато прекрачвам прага за последен път като част от екипа, искам да ви кажа защо трябва да изберете нашият Bell  за вашия езиков курс.

Няма да изпадам в подробности за тривиалните неща като хорариуми и цени , защото можете да ги видите на сайта на учебния център или можете да звъннете в офиса ни и някой жизнерадостен човек ще ви обясни всички подробности, които ви интересуват.

Защо да изберете Bell ?

Заради атмосферата на не просто учебен център , а място с положителна енергия, на което ще получите знания под съпровода на всякакви мелодични езици носещ се по коридорите на Bell.

Заради лъчезарния екип, който ще ви посрещне от вратата с усмивка и ще ви накара да се почувствате у дома.

Заради Хриси и Доника, които може да са затрупани от работа, но  ще намерят време да обърнат внимание на всеки прекрачил прага на Bell.

Заради късметчетата, които чакат навсякъде из офиса готови да ви оправят настроението.

Заради Хриси, която ни накара да изрязваме стотици червени сърчица, за да направим целия офис още по-романтичен на 14-ти Февруари.

Заради Доника, която ни помоли да сплетем по няколко мартенички за благотворителност.

Заради екипа, който иска да ви даде най-доброто иии още мъничко отгоре.

Защото знам, че станете ли част от семейството на Bell винаги ще се връщате.

Заради ВАС. Заради НАС. Заради BELL .

П.С – Ако случайно ти се наложи да почакаш във фоайето не се ядосвай . Вземи си късметче 😉 !