ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ курс за двама на цената на един!

ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ курс за двама на цената на един!

Февруари е месец на любовта! И не, не говорим само и единствено за любовта между двама души!
Любовта има много проявления! Ето част от тях:

♥  Любов към храната
Всеки човек има любимо ястие, онова което вижда и усеща, когато затвори очи, онова, което му напомня за прекрасен момент от живота, или от последното пътуване до Италия 🙂

♥  Любов към четене на книги 
Казват, че човек, който чете може да сътвори истински чудеса с психическото здраве, с настроението и чувствата му.

♥  Любов към пътувания 
Онзи момент, в който сме отворили куфара, усещайки лек трепет в корема от вълнение, подготвяйки се за едно вълнуващо преживяване, това е момента, който можем да си припомним затваряйки очи… нима това чувство не е любов?

Любов към чужди езици 
Често чуваме фразата „Влюбен съм в тази държава.“ или „Влюбена съм в този език.„. Истината е, че всеки нов език ни кара да обикнем още по-силно мястото, където го говорят, да се потопим в културата и традициите, да докоснем сърцето на носителите на езика.

Именно това искаме да предложим и ние, искаме да предадем любовта ни към езиците и да ви заразим с нашата страст за  учене и усъвършенстване.  А сега … е време за игри и награди!

Каним ви на едно незабравимо пътешествие, а какво би го направило още по-вълнуващо от това да е споделено с любим човек, приятел, колега или човек, който споделя вашите интереси 🙂

ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ курс за двама на цената на един!

Участвай в специалната ИГРА на Учебен център Bell Education и можеш да спечелиш един от 10-те билета за курс за двама на цената на един!

Правила на играта:
1. Харесай страницата на Учебен център bell education;
2. Отбележи в коментар приятел, с когото искаш да учите заедно;
3. Сподели поста на стената си.

Изпълнявайки тези три неща, ти вече участваш в играта. Ако човекът, когото си отбелязал, също хареса и последва страницата ни, имате шанс да спечелите ДВА билета! 

Срок на играта: 01.02.2021г. 00:00ч до 14.02.2021г. 23:59ч.
Теглене на печелившите ще се извърши на 16.02.2021г., на живо в 15:00ч.
Щастливците, които бъдат изтеглени, могат да се запишат до 28.02.2021г., включително.

Ако ти си сред щастливците, спечелили билет, Учебен център Bell Education ще предложи на теб и твоят приятел едно кратко пътешествие до избрана от вас дестинация. Маршрутите, сред които можете да избирате, започват от нива за напълно начинаещи (ниво А0) до такива с по-далечни дестинации (ниво В1), като вие ще отлетите от гейт съответстващ на вашите езикови познания, което ще осигури вашето комфортно пътуване.

Полетът ще трае 30 учебни часа и вие ще можете да се насладите на изучаването на език по ваше желание, като ще можете да изберете от: английски, немски, испански, италиански или по-екзотични езици, като японски и корейски.

Всеки ден е повод да научиш нещо ново, а е най-приятно когато си с любим човек. 😊

Ако имаш въпроси ни пиши на лично съобщение или се обади на 0879223224.

А ти избра ли своята дестинация?