КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК

КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК

НОВО

курсове по ГРЪЦКИ ЕЗИК за начинаещи и напреднали.

Има много причини да се учат чужди езици. Някои хора учат език, за да имат шанс за по-добро кариерно развитие, други, защото имат роднина или важен за тях човек, който говори езика. Понякога обаче, имаме нужда да отделим време да учим езици за удоволствие. Гръцкият език е пример за това. Ето няколко причини защо е хубаво да научиш гръцки език 🙂

Гръцкият дава основа на доста голяма част от думите в други европейски езици.
В началото може би ще помислиш, че всички думи са нови. Може би ще ти изглежда трудно да научиш този език, тъй като няма да виждаш много познати думи, както е в английски, немски, френски, испански.. Но много скоро ще откриеш, че много от думите, които се използват в английския език, или други езици, идват от гръцки език. Откриването им е забавно и ще ти даде по-добро разбиране на другите езици, които говориш. Изучаването на гръцки език е като пътешествие и опознаване на всеки един език. Например думата Acropolis означава висок град, където „acro“ присъства в „acrobat„, а „polis“ в „megalopolis

Гръцката храна е невероятно вкусна
Обичаш морски дарове? Ако отговора ти е ДА, то непременно посети Гърция. С огромно разнообразие от риби и морски дарове, Гърция е в топ 10. Храната е вкусна и не е никак скъпо. Още нещо интересно е, че не трябва да поръчваш десерт, тъй като почти 100% е сигурно, че ресторанта ще ти предложи десерт като комплимент.

Гърция е красива държава
Санторини, Миконос, Тасос, Халкидики, това е една малка част от невероятните места, които може да посетиш. Истината е, че на територията на Гърция има до 6000 острова, някои известни, други не, но всички те са уникално красиви. Освен красотата, която те заобикаля, местните дружелюбни и изключително мили хора са винаги готови да ти помогнат.

***

Това са само част от причините да изучаваш гръцки. Сега вече тази възможност е още по-близо до теб. От месец октомври 2020г, учебен център Bell Education предлага Курсове по гръцки за начинаещи и напреднали.

Програма за курса за напълно начинаещи (А0)

Ниво А0 има за цел да развие уменията четене, писане, произношение и ударението в гръцкия език.

Произношение на дифтонги (двойни гласни и съгласни).

Лексика : числа и държави.

Гръцки думи в чуждите езици ( философия, граматика, музика, астрономия).

За записване:
0879223224