Месец на подаръци и забавни дейности, от които няма да ти доскучае

Месец на подаръци и забавни дейности, от които няма да ти доскучае

Бррр – времето се застудява, и няма по-подходящ момент да си останеш вкъщи и да се насладиш на домашния комфорт. Най-очакваният месец от годината настъпи и сигурно нямаш търпение да започнеш с празничните дейности за Коледа и Нова Година. А ако все още не си планирал нищо, ще ти дадем няколко идеи за това с какво може да се занимаваш вкъщи през месец декември. 😊

Първо бихме искали да те зарадваме с коледната ни промоция на езикови курсове 😊

Ето и няколко свежи идеи какво да правим вкъщи през декември – забавни дейности, от които няма да ти доскучае.

Направи си коледни сладки

Вече имаш извинение, за да си направиш нещо сладко по време на празниците. Ето и няколко рецепти за коледни сладки, които можеш да изпробваш:
  Коледни меденки с глазура

♥  Коледни сладки с джинджифил и канела 

  Рисувани коледни сладки

 

Организирай семейно пижамено парти

Няма нищо по-хубаво от това да се събереш с любимите хора. За това грабвайте пижамите и се настанете удобно до елхата за едно весело пижамено парти! Възможностите за безкрайни – може да гледате филм, да играете игри или пък да си похапвате коледни вкусотийки.


Декорирай своя собствена джинджифилова къщичка

Ако ти е доскучало и имаш малко повече свободно време под ръка – това е перфектното занимание за теб! Ето и как може да си я приготвиш:

Джинджифилова къщичка


Направи коледни картички


Много скоро ще настъпи дългоочакваният ден за размяна на подаръци. С малко време и капка въображение можеш да сътвориш прекрасни коледни картички за близките си! В Pinterest ще намериш страхотни идеи за най-различни дизайни.

DIY (do it yourself) коледни украси

Все още не знаеш как да декорираш дома си или искаш да пробваш нещо различно тази година? Направи си своя собствена коледна украса! Можеш да използваш всякакви материали и да вложиш цялото си въображение, за да създадеш декорации съвсем по твой вкус. Ето и няколко идеи:

♥  Лесни начини да си направите сами коледна украса

Напиши писмо до Дядо Коледа

Знаеш ли вече какво искаш за Коледа? Без значение от възрастта ти, винаги е добра идея да напишеш писмо до Дядо Коледа. Не е задължително да е за нещо материално – в това писмо можеш да запишеш своите най-искрени желания и мечти и да преоткриеш важни за теб ценности. Все пак по Коледа стават чудеса! 😊

Започни да учиш език

Ако и тези занимания са ти омръзнали, можеш да се заемеш с изучаването на нов език! Не е нужно да е сложно – има множество онлайн източници, които предлагат безплатни начални курсове за изучаване на думи и фрази от ежедневието. Тук може да намериш някои от тях:

А ако ти се занимава по-сериозно с това, от Bell Education ти предлагаме възможност да учиш език онлайн заедно с приятел на промоционални цени, само през декември!


Нашият екип пожелава светли празници и много здраве на всички!