Ралина Добрева

Ралина Добрева

Стажант „Асистент маркетинг и връзки с клиенти“

“Всички стажанти бяхме студенти от ИУ-Варна, но от различни специалности. Това беше с цел да приложим различните си знания и натрупан опит досега. Допълвахме се страхотно! За конфликти и неразбирателства да не става и дума. Работната атмосфера беше изключително приятна. Управителят на фирмата проявяваше голямо търпеникъм нас, не бяхме притиснати от време и имахме свобода на действие. С приключването на една задача, започваше следващата и така довършвахме и изпипвахме нещата до край.
Моята работа и тази на колегите ми беше да популяризираме фирмата,подготвяйки рекламни материали и пана, както и флаери, предназначени за разпространение в интернет. Ъпдейтвахме сайта и организирахме фотоконкурс за желаещите да се облагодетелстват от безплатно обучение в група. Комуникирахме с предстоящи бизнес партньори и обсъждахе идеи за развиване на набора от услуги във фирмата.
Благодарение на практиката, фирмата в която попаднах и хората,с които се запознах,научих много и полезни неща,които ще мога да приложа на практика в последствие. Спечелих, освен знания и умения, страхотни приятели. Уверих се, че човек може да съчетае приятното с полезното, да бъде удовлетворен от работата си и оценен подобаващо.”

Вашият коментар