Уроци онлайн, дистанционно обучение.. и още нещо

Уроци онлайн, дистанционно обучение.. и още нещо

Ако четете тази статия, най-вероятно вече ни познавате и знаете кои сме и нашата история. Вече 8 години нашият екип дава най-доброто от себе си за да предложим най-доброто обучение. А кой е нашият измерител за успех? – Това сте вие! – Нашите курсисти и приятели. Благодарение на вас ние продължаваме да вървим в правилната посока и именно вие ни мотивирате да даваме още повече от себе си.

Не малко от вас напуснаха пределите на страната ни поради една или друга причина, но продължиха своето езиково обучение при нас. Благодарим ви за това! За нас това е признание. Вие и нарастващият брой запитвания от хора, които не могат да присъстват на нашите занятия на място на адреса ни във Варна, ни накарахте да се замислим. Осъзнахме че е време да предложим нещо повече, нещо по-добро за вас.

След проучване се спряхме на една от най-добрите платформи за провеждане на онлайн уроци. Тя се използва от много школи, които предлагат  дистанционно обучение в цял свят. Изключително удобна, функционална и лесна за употреба са само част от характеристиките ѝ. А какво се получава, когато съберем страхотна платформа за онлайн уроци с едни от най-добрите преподаватели? – Най-доброто дистанционно обучение!

Езикови уроци за възрастни   Уроци за деца и ученици   Стартиращи групи  


онлайн уроци, онлайн обучение, дистанционни уроци, английски онлайн, немски онланй, испански онлайн, италиански онлайн, китайски онлайн, БЕЛ онлайн, математика онлайн, частни уроци онлайн, учител онлайн, езикови уроци онлайн, уроци за деца онлайн, уроци за ученици онлайн

Текущата ситуация с коронавируса ни форсира да въведем по-бързо употребата ѝ. Нашият екип от професионалисти реагира светкавично и мигновено преминахме в дистанционна форма на обучение. Най-добрите преподаватели продължават да са тук за вас! Всички наши обучения по английски, немски, испански, италиански и китайски  са достъпни онлайн. Всички уроци за деца както чуждоезикови, така и БЕЛ и математика се провеждат в дистанционна форма на обучение. Във виртуалните класни стаи имате възможност да учите в реално време с преподавател. Можете да виждате, чувате и комуникирате помежду си – също както в традиционните учебни центрове, но дистанционно.

Вече можете да учите при нас както от комфорта на своя дом, така и от всяка точка България и света.

А какво следва сега? – Ще се стараем онлайн обучението ни да става все по-добро и по-добро!

Предстои да добавим още едно удобство към чуждоезиковите ни обучения и ново обучение за ученици.

Какви ще са те? – Очаквайте скоро!