10 идеи как да зарадваме любимите ни жени на 8-ми март

10 идеи как да зарадваме любимите ни жени на 8-ми март

 

Скъпи читатели, наближава международният ден на жената! Ако се чудите с какво да изненадате важите любими жени, по случай празника, то специално за вас подбрахме 10 НАЙ-ДОБРИ ИДЕИ за подаръци за нежният пол. Ето как да зарадвате вашата съпруга, майка или колежка:

 

 

  1. Бележник за идеи. Ако тя е тип “бизнес дама”, обича да организира различни събития, непрекъснато ѝ идват наум необикновени идеи или просто обича да рисува, то тогава този подарък е точно за нея!

 

 

 

  1. Книга. Незаменим приятел за любителките на книги! Ако тя обожава да чете, я попитайте предварително какъв жанр предпочита. Например ако тя предпочита литературата на чужди езици, тогава една такава трилогия или поредица от книги биха били уникален подарък, който тя дълбоко ще оцени.

 

 

 

  1. Сладък букет и кутия с шоколадови бонбони. Никое момиче, дори и да е на диета, не би могло да устои на ръчно изработени сладкиши с уникален дизайн. Ако пък тяхна бъде снимка публикувана в Instagram и ви отбележи с думите „щастлива съм‘, то значи сте уцелили право в десятката!

 

 

 

  1. Естествени цветя в саксия. Колкото и банален да изглежда този подарък, цветята, поднесени с топли пожелания, винаги ще предизвикат усмивка на женското лице.

 

 

 

  1. Вино / Кутийка чай / Кафе. За ценителките на хубави вина, една бутилка скъпо червено вино би бил отличен подарък. За тези, които обичат по всяко време да са жизнени и изпълнени с енергия предлагаме да им подарите чай или кафе в елегантна кутийка.

 

 

 

  1. Козметика (грижа за лице, тяло, коса). Тук отново всичко зависи от това колко добре познавате дадената жена. Ако не сте достатъчно запознати с нейните предпочитания, просто я попитайте директно каква марка козметика обикновено използва.

 

 

 

  1. Бижута с красива кутийка. Обърнете внимание какво обикновено обича да носи. Може би това ще бъде пръстен, обеци, висулка или гривна.

 

 

 

  1. Ваучер за пазаруване или за СПА център. След натоварената работна седмица всички се нуждаем от релакс. За едни почивката е пазаруване, а за други е ден прекаран в спа центъра.

 

 

 

  1. Фотосесия. Що се отнася до красиви тоалети, грим и снимки, тогава никоя красива дама не може да устои. Затова смятаме , че това би бил прекрасен подарък за една жена!

 

 

 

  1. Домашен декор. Всяка една дама иска да създаде красота и уют в дома си. Тук изборът Ви е абсолютно неограничен, защото както се казва: „В домакинство всичко е нужно“.

 

 

 

Бонус:

Ако обичате да придавате значение на малките неща, тогава можете да подготвите романтична вечеря на свещи с релаксираща музика. Сгответе любимото ядене на любимата си или поръчайте от ресторанта онези ястия, които тя отдавна иска да опита. Всяко момиче / жена определено ще оцени вашите усилия! Успехът е гарантиран!

 

 

 

Направете си кино вечер! Съчетайте ученето с удоволствието! Ако имате знания по испански, например, си изтеглете испански филм с испански субтитри и по този начин можете да се разнообразите! Пък и винаги е интересно да се запознаете с една нова и различна култура.

 

 

 

Кои от тези идеи за подарък бихте избрали Вие? Споделете ни в коментарите Ваши идеи за подаръци!