Учебен център Bell Education предлага езикова подготовка за деца от 5 до 16 години.

За отлични резултати курсовете се провеждат в индивидуална форма на обучение или в малки групи до 6 деца.

 

 

Учебниците, които използваме за групите и учениците в училищна възраст (от 1-ви клас нагоре) са издания на изд. Edelsa – Colega, Chicos y Chicas.

 

За деца от 7 до 10 години използваме системата Colega, съвременна учебна система, съдържаща много песни и игри, които правят уроците лесни за усвояване. Присъствието на главния герой във всеки от уроците, а именно плюшено кученце на име Колега, което наистина съществува, прави уроците още по-увлекателни и и мотивиращи за децата. Колега е родом от Испания и не говори други езици. Децата трябва да полагат усилия да общуват изцяло на испански.

 

За деца от 11 до 14 години използваме Chicos y Chicas, съвременна учебна система предназначена за ученици и младежи. Темите в курса са увлекателни, близки до нуждите и интересите на учениците, като включва ситуации от ежедневието, като запознава тийнейджърите освен с испанския език и с културата, традициите и обичаите в испаноговорящия свят.

 

Възможност за безплатен демо урок.

Графикът на учебните занятия е по договаряне

възраст / клас цена на учебен час при предплащане (-10%)*
Напълно начинаещи 5 – 6 години 15 лв. 405 лв. (30 уч. часа)
Помощ в училище 1-ви до 12-ти клас 12 лв. 324 лв. (30 уч. часа)
Подготовка за явяване на матура след 12-ти клас 19 години 18 лв. 486 лв. (30 уч. часа)

*1 учебен час = 40 минути

Цени за обучение в група

възраст продължителност такса група
Напълно начинаещи 5 – 6 години 4 седмици / 4 учебни часа 32 лв. до 3 деца
Курс 1-ви и 2-ри клас 7 – 8 години 4 седмици / 6 учебни часа 48 лв. до 3 деца
Курс 3-ти и 4-ти клас 9 – 10 години 4 седмици / 8 учебни часа 48 лв. до 6 деца
Курс 5-ти и 6-ти клас 11 – 12 години 4 седмици / 12 учебни часа 72 лв. до 6 деца
Курс 7-ми и 8-ми клас 13 – 14 години 4 седмици / 12 учебни часа 72 лв. до 6 деца

*1 учебен час = 40 минути

За повече информация относно графика, посетете раздел Стартиращи групи

1 учебен час се равнява на 40 минути. Продължителността на урока е от 40 минути до 120 минути в зависимост от възрастта на детето

Уговорен индивидуален урок може да бъде отменен или променен 48 часа по-рано. Ако срокът не бъде спазен, урокът се счита за взет.

Какво включва курса: Резултат от курса:
За курсовете на деца до 1-ви клас не се използват учебници Децата овладяват английския език чрез забавни игри, песни, творчески занимания. Уроците целят да се развиват уменията за слушане с разбиране и говорене.

Какво включва курса: Резултат от курса:
National Geographic, Wonderful World 1 Правила за четене и писане. Начална граматика. Развиване на уменията за четене и писане на английски език. Развиване на комуникативни умения.

Какво включва курса: Резултат от курса:
National Geographic, Wonderful World 2 Надграждаща граматика. Слушане с разбиране. Четене с разбиране. Писане. Present Simple Tense. Present Continuous Tense. Децата разказват опростено за случки от настоящето, миналото и бъдещето. Пишат съчинения с обем от 60 до 80 думи с помощта на опорни въпроси.

Какво включва курса: Резултат от курса:
National Geographic, Wonderful World 3 Надграждаща граматика. Слушане с разбиране. Четене с разбиране. Писане. Правилни и неправилни глаголи, употреби на Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Future Simple Децата умеят да обясняват с малко повече детайли, разбират адаптирани текстове с обем 150 думи. Описват картини и намират разлики между две сходни картини.

Иванина Станкова

/ Преподавател по испански за деца от 12 до 16 години/