Запознай се с част от екипа ни

Ние сме млад и амбициозен екип, решен да предложи качествено обучение на достъпна цена. Знаем, че това е възможно и вече 7 години не спираме да го правим!

Ще те посрещнем с усмивка и ще ти предложим най-подходящото обучение. А след това екипът ни от квалифицирани преподаватели с богат опит ще дадат всичко от себе си, за да си тръгнеш с усмивка и с постигнати първоначални цели.

Доника Христова

/Управител/

Образование: ОКС „Магистър“ , специалност „Банков мениджмънт“ и ОКС „Бакалавър“ , специалност „Финанси“

Над 4 години професионален опит в сферата на „Човешки Ресурси“, разработване и оптимизиране на маркетингови проекти и ръководенето на екип. Повече от 5 години преподаване общ английски език на деца и възрастни, подготовка за явяване на интервю при чуждестранен работодател.

Любима мисъл:Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му“

Хоби: тенис на маса и рисуване

Работя в Bell Education, защото: „тук намирам трите най-важни неща, които търся във всяка една работа: страхотен екип, приятна работна атмосфера и нещо много важно – срещи и комуникация с различни хора.“

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Вярвайте в себе си и си поставяйте високи цели, защото няма невъзможни неща!“

Христина Гаргова

/Офис мениджър/

Образование: ОКС „Бакалавър“ , специалност „Бизнес икономика“

Любима мисъл:Нужно е човек непрестанно да се стреми да надмине себе си и това трябва да трае цял живот“

Хоби: Като се замисля, всеки месец е различно 😀

Работя в Bell Education, защото: „Избери си работа, която обичаш и няма да ти се наложи да работиш нито един ден“
Тук имам възможността да работя в полза на хората и също така да развивам собствените си качества и умения. Обичам работата си. Тя е динамична, интересна и в комбинация с прекрасния екип и непрестанните срещи с различни хора, от работа се превръща в удоволствие.

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Не оставяйте нещата научени наполовина и редовно пишете домашните си 🙂 „

20180123_163558-4

Фатме Мехмедова

/Технически сътрудник/

Образование: ОКС „Магистър“ , специалност „Бизнес консултиране“ и ОКС „Бакалавър“, специалност „Аграрен бизнес“

Над 2 години професионален опит в сферата на „Комуникация с клиенти“, работа с документи, оптимизиране и актуализиране на клиентска база данни. Работа с клиенти, участие в организиране, администриране и координиране на работния процес.

Любима мисъл: „Мъдър е този, който не знае много, а нужното!“

Хоби: четене на книги, разходки с приятели, пътуване

Работя в Bell Education, защото: „Имам възможност да работя това, което ми доставя удоволствие“

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Записвайте си, когато имате нещо неясно. Концентрация и минимално разсейване и учете с ентусиазъм и добро настроение 🙂 !“

Иглика Парушева

/Преподавател по английски език/

Образование: ОКС „Бакалавър“ , специалност „Английска филология“

Над 8 години професионален опит като Преподавател – чужди езици, разработване на допълнителни учебни материали, подпомагащи учебния процес и различни тестове. Участие в ОП „Аз Мога Повече“, спонсорирана от ОПРЧР.  Опит в преподаване на общ английски език на ученици (5-12 клас)  и възрастни, преподаване на български за чужденци, специализирана подготовка – медицински английски, морски английски, подготовка за международни сертификати IELTS, Marlins, подготовка за матура по английски език.

Хоби: пътувания, йога

Работя в Bell Education, защото:провеждам часовете си спрямо нуждите на курсиста / курсистите, без да ми биват налагани рамки и ограничения“

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Учете езици, без значение какви. Това развива не само професионалните ви квалификации, но разширява кръгозора ви, културата и ви дава възможността да се запознаете отблизо с бита и духа на дадена националност. Помагат ви да погледнете на земята от един съвсем друг ъгъл, ставате човек на света.“

Геновева Георгиева

/Преподавател по английски език/

Образование: ОКС „Бакалавър“ , специалност „Приложна лингвистика“

Над 6 години професионален опит като Преподавател по английски език. Опит в преподаване на ученици  (1 – 12 клас) и възрастни, преподаване на български език за чужденци. Подготовка за интервюта за ВИЗА, както и подготовка за явяване на изпит за международен сертификат CAE.

Любима мисъл: Ако не попиташ, отговорът винаги е „Не““

Хоби: четене, кино, а от известно време и запознаване с индийската култура.

Работя в Bell Education, защото:харесвам хората и обстановката“

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Няма глупави въпроси и излишна самоподготовка.“

Стоян Георгиев

/Преподавател по английски език/

Образование: ОКС „Бакалавър“ , специалност „Английска филология“

Любима мисъл: „Вярвай в себе си“

Над 4 години професионален опит като Преподавател – чужди езици. Опит в преподаване на общ английски език на ученици (5-12 клас)  и възрастни, подготовка за международни сертификати TOEFL.

Хоби: музика, бас китара

Работя в Bell Education, защото:атмосферата предразполага качествено обучение“

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Направете всичко възможно да интегрирате езика в ежедневието си чрез гледане на филми и сериали и слушане на музика на съответния език.

Станислава Велчева

/Преподавател по немски език/

Образование: ОКС „Бакалавър“ , специалност „Немска филология“, „Европейска интеграция“

Над 4 години професионален опит като Преподавател по немски език. Опит в преподаване на ученици  (1 – 12 клас) и възрастни.

Любима мисъл: „Не позволявайте на училището да попречи на обучението Ви“,  Марк Твен

Хоби: шиене на гоблени

Работя в Bell Education, защото:харесвам колегите, обстановката и условията

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Бъдете упорити и следвайте мечтите си.“

Яна Караджова

/Преподавател по китайски и италиански език/

Образование: ОКС „Бакалавър“ , специалност „Китайска филология“, Езикова гимназия с профил „Италиански език“

Над 7 години професионален опит като Преподавател по италиански език. Опит в преподаване на деца и ученици  (от 5 до 18 години ) и възрастни.

Хоби: в свободното си време играе и се разхожда с детето си

Работя в Bell Education, защото:работната атмосфера е приятна, колективът е чудесен и имам възможност да работя това, което ми доставя най-голямо удоволствие

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Да бъдат амбицирани, да се забавляват, изучавайки езика и да приемат всеки нов чужд език като едно голямо богатство“

Татяна Стоянова

/Преподавател по италиански език/

Образование: ОКС “Магистър”, специалност “Реклама и медийни комуникации”, ОКС „Бакалавър“ , специалност „Маркетинг“, Професионална гимназия по туризъм с профил „Италиански език“

Професионален опит в преподаване както на възрастни в индивидуална и групова форма на обучение, така и на деца и ученици.

Любима мисъл:“Un ragionamento può essere sbagliato, un’emozione no!“ – “Едно разсъждение може да бъде сгрешено, една емоция – не!”

Хоби: спорт и четене

Работя в Bell Education, защото: Атмосферата и екипът са позитивни, обичам италианския език и култура, а когато работата ти доставя удоволствие, дори не разбираш, че работиш. Човек трябва да се занимава с неща, които му доставят удоволствие, за да бъде щастлив!

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: Ученето на езици определено не е лесно, но ако го правите с желание, затрудненията ви ще бъдат минимални! И когато все пак срещнете такива, не забравяйте, че най-тъмно е винаги преди изгрева!

Деан Василев

/Преподавател по информационни технологии и математика/

Носител на общинско отличие “Млад учител на Варна”  за 2017г.
Носител на отличие “Млад учител на България” за 2019г.
Образование: ОКС „Бакалавър“ , специалност „Бизнес информационни системи“, ОКС „Магистър по информатика“ , специалност „Дигитален маркетинг и уеб дизайн“, ОКС “Магистър по икономика”, специалност “Реклама и медийни комуникации”

Над 4 години професионален опит като Преподавател по икономически и компютърни дисциплини. Опит в преподаване на деца, ученици, студенти и възрастни.

Любима мисъл: “Бъди такъв, какъвто си”

Хоби: Лека атлетика и четене на книги

Работя в Bell Education, защото:работната атмосфера е прекрасна, колективът е чудесен и обичам да предавам знанията си

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Бъдете упорити и следвайте мечтите си.“

Даниела Ениманева

/Преподавател по математика/

Образование: Магистър „Математика“ в  Шуменски университет “Епископ Константин Преславски”

Над 20 години професионален опит като Преподавател по математика. Опит в преподаване на ученици (4 – 12 клас), подготовка за кандидатстване след 7 и 12 клас и явяване на ДЗИ.

Хоби: каране на колело и плуване

Работя в Bell Education, защото:харесвам работата си, колегите и работната атмосфера“

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: „Ако има желание има и начин. Полагайте усилия, за да постигнете високи резултати“

Пламена Калчева

/Преподавател по български език и литература/

Образование: Професионална Квалификация “ Учител по  български език и история (5 – 12 клас) “ и „Магистър“, специалност „Психология“.

Притежавам опит в преподаването на ученици от 5 до 12 клас,  подготовка за кандидатстване след 7 клас.

Философия на преподаването: “Искам да работя като учител. Приемам учителството като призвание, а не като професия.  Смятам че, бъдещето на нашата страна е в децата и младото поколение, искам да възпитавам и обучавам учениците в любов към знанието, доброта, съвестност, честност, взаимопомощ. Искам да станат хора с добри и честни сърца, да вършат всичко с желание и любов и разбира се да обикнат училището.

Преподавател съм по български език и литература над 12 години.  Работя усилено, отговорно, с позитивно мислене и с обич към учениците. Проявявам педагогическа наблюдателност, което предполага целенасоченост и осмисляне на затрудненията, които имат децата.  Скоростта, с която обучаваните възприемат материала, е различна и зависи от възможностите, интересите и потребностите им. За да се помогне на всеки ученик трябва да се насочи внимание индивидуално към всяко дете.”

Любима мисъл: Щастлив е онзи, който се е научил да се учи” – Менандър

Хоби: Театърът е и мой живот, и мое хоби. Реализирам хобито си в училищната общност като подкрепям учениците за занимания със сценични изкуства. Писане на рекламни текстове и сценарии и четене на книги.

Работя в Bell Education, защото: „Имам настояще, което е истинско предизвикателство, пълно с приключения, защото ми е позволено да прекарвам дните си с бъдещето – децата.”

Съвет към бъдещи и настоящи курсисти: Най-добрият начин да изразиш благодарност е като я демонстрираш на практика. Дори само веднъж.